Velkommen til humlepension.dk

Her har jeg til hensigt at dele mine erfaringer med min nye store hobby – indkvartering af humlebier. Jeg er først rent praktisk startet i år. Det er indtil videre gået ud over al forventning – efter nogle få frustationer i begyndelsen. Det er mit håb at jeg med mine bidrag og jeres input og erfaringer i fællesskab kan udbrede en større viden om og interesse for de trængte humlebiers fascinerende liv.

Dette indlæg blev udgivet i Hjem. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Velkommen til humlepension.dk

 1. Flemming skriver:

  Kære Knud
  Imponerende flotte billeder og film. Bruger du også dit Sony video til billeder.
  Kærlig hilsen Flemming

 2. Knud skriver:

  Nej – der bruger jeg faktisk Iphonen – og nu også Iphonen til film – fx den Sorte Gravebi. Har købt en Gimbal – det virker fint. kh knud

 3. Michael skriver:

  Hej Knud
  Meget imponerende side du har her. Jeg har kastet mig ud i mit første Humlebi bo efter dine anvisninger. Spændende om det lykkedes. Jeg så på en af dine videoer, den flaske du bruger til at fodre dem med. Hvad er det for en flaske og hvor har du købet den?
  Hilsen Michael

  • Knud skriver:

   Hej Michael
   Mange tak for komplimentet. Det glæder mig at du har kastet dig ud i eksperimentet – det vil du bestemt ikke fortryde. Du spørger til min lille foderautomat eller rettere “laborglas”. Jeg har et link til shop’en her: https://www.das-hummelhaus.de/einleitung/fuetterung – det er godt nok en tysk shop. Mindre kan også gøre det f.eks ved jeg, at andre bruger vandautomaterne til undulater etc. Held og lykke med foretagendet – jeg laver inden så længe et blogindlæg om opstilling af mine humlebi huse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *