Velkommen til humlepension.dk

Her har jeg til hensigt at dele mine erfaringer med min nye store hobby – indkvartering af humlebier. Jeg er først rent praktisk startet i år. Det er indtil videre gået ud over al forventning – efter nogle få frustationer i begyndelsen. Det er mit håb at jeg med mine bidrag og jeres input og erfaringer i fællesskab kan udbrede en større viden om og interesse for de trængte humlebiers fascinerende liv.

Dette indlæg blev udgivet i Hjem. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Velkommen til humlepension.dk

  1. Flemming skriver:

    Kære Knud
    Imponerende flotte billeder og film. Bruger du også dit Sony video til billeder.
    Kærlig hilsen Flemming

  2. Knud skriver:

    Nej – der bruger jeg faktisk Iphonen – og nu også Iphonen til film – fx den Sorte Gravebi. Har købt en Gimbal – det virker fint. kh knud

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *